Rybičková nátierka recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Rybičková nátierka , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 21.05.2021
Kategória receptu: České, Nátierka, Pre deti, Predjedlo, Raňajky, Ryby, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: pomazánka
Hodnotenie receptu:

Potrebné ingrediencie receptu Rybičková nátierka
- 1 konzerva sardinky v oleji
- 2 ks vajcia
- 1/2 kocky maslo
- 1 - 2 lyžíc horčica
- 1 ks cibuľa
- 3 ks tavený syr
- podľa chuti mletá sladká paprika
- mleté čierne korenie
- soľ
Postup prípravy receptu Rybičková nátierka
Uvaríme si vajcia natvrdo a po vychladnutí olúpeme a nadrobno nakrájame. Olúpanú cibuľu najemno nakrájame.
Do misky dáme sardinky, tavený syr a zmäknuté maslo a vymiešame ich spolu dohladka.
Všetko zmiešame dohromady, pridáme horčicu a dokoreníme podľa chuti.
Podobné recepty ako je Rybičková nátierka
V rúre pečené kuracie stehná recept
Pečené kuracie stehná s parmezánom v tomto recepte sú zase iným typom pečen...
Morčacie na prírodno recept
Morčacie prsia sú chuťovo veľmi lahodné, a preto si nevyžadujú žiadne veľké...
Pečené pirohy recept
Ostali vám varené zemiaky? Výborne, použijeme ich na výborné pečené pirohy....
Výborná chrenová omáčka recept
Chrenová omáčka ako od babičky je skvelým doplnkom k vareným mäsám, napríkl...
Jablčný závin z tvarohového cesta recept
Jablkový závin z tvarohového cesta je vláčny a zároveň krehký múčnik. Je ob...
Kukurica - varená recept
Tiež mávate občas chuť na šťavnatú, žltú, sladkú kukuricu? Poďme si ju urob...
Staroslovenská hovädzia polievka recept
Do väčšieho hrnca vložíme všetky prísady, vrátane očistenej zeleniny, umytý...
Výborné piškótové cesto recept
Piškótové cesto je vhodné na tortové korpusy, kedy môžeme robiť zo 4vajec alebo na bábovku, kedy použijeme vajec 7. Ku každému vajcu dávame lyžicou oleja. Vajcia si rozklep...
Pečená jesenná zelenina recept
Pečená jesenná zelenina je ľahko pripravené vegetariánske jedlo. Jeden z mn...