Kokosky recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Kokosky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 24.11.2021
Kategória receptu: České, Dezerty, Dobroty, Koláče, Oslava, Pre deti, Slovenské, Veľká noc, Vianoce
Podobné recepty ako tento v sekcii: kokos
Hodnotenie receptu:

Potrebné ingrediencie receptu Kokosky
- 160 g strúhaný kokos
- 1/2 ks citrón - šťava
- 160 g práškový cukor
- maslo na vymazanie plechu
- 4 ks bielok
Postup prípravy receptu Kokosky
Vezmeme si vaječné bielky, ktoré vyšľaháme na hustý sneh. Do toho pridáme jednu polovicu práškového cukru a spoločne vyšľaháme opäť dohusta.
Kokos zmiešame s tou druhou polovicou cukru, pridáme citrónovú šťavu a postupne vmiešame do už pripraveného snehu.
Pripravíme si vymastený plech, na ktorý lyžičkou kladieme snehové kopčeky. Pečieme pri miernej teplote 140 °C.
Kokosky sú po dopečení hotové.
Podobné recepty ako je Kokosky
Nepečená torta recept
V lete ideálna voľba, naša nepečená torta z kyslej smotany s ovocím. Je osv...
Čerstvé rožky recept
V mise si z trochy múky, vody, cukru a droždia pripravíme kvások, necháme v...
Koláč s čiernymi ríbezľami recept
V lete máme všade veľa čerstvého ovocia, a tak pečieme ľahké menej sladké k...
Panna cotta recept
Smotanový taliansky múčnik. V jednom hrnci, na miernom ohni si rozpustím...
Listkový jablkový závin recept
Umyjeme, olúpeme a na hrubom strúhadle postrúhame jablká, z ktorých vytlačíme šťavu. Na pomúčenom podklade si rozvaľkáme lístkové cesto, ktoré posypeme strúhankou a na ňu p...
Syrová krabia nátierka recept
Vezmeme zmrazené krabie tyčinky a najemno nastrúhame, rovnako ako syr. P...
Syrová cesnačka recept
Cesnačka je výborná ako liek po prepitej noci. Na panvici si rozohrejeme...
Rýchly jahodový kompót recept
Na záhradkách nám dozrievajú jahody, tak si ich poďme pár uskladniť aj na z...
Najlepšia tvarohová nátierka recept
Víkendové raňajky sú u nás často spojené s prípravou chutnej nátierky. Výbo...