Bravčové plátky na pive recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Bravčové plátky na pive , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 14.01.2021
Kategória receptu: Bravčové, České, Hlavné jedlo, Slovenské, Zeleninové
Podobné recepty ako tento v sekcii: bravčové
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Bravčové plátky na pive
- 1 dl pivo
- maslo
- 2 lyžice sójová omáčka
- 2 ks mrkva
- 5 lyžíc horčica
- soľ
- nové korenie
- 1 hrnček kečup
- 3 ks cibuľa
- 300 g bravčové plátky
- 1 palička cesnak
- bobkový list
Postup prípravy receptu Bravčové plátky na pive
Tenšie plátky bravčového naklepeme a osolíme.
Olúpeme cesnak, polovicu z neho prelisujeme a zmiešame s horčicou. Vedľa si zmiešame kečup so sójovou omáčkou a pivom. Mrkva, zvyšok cesnaku a cibuľu nakrájame na kolieska.
Vezmeme zapekaciu misu, vytrieme ju maslom a vykladieme cibuľou, cesnakom, mrkvou a posypeme korením. Mäso potrieme zmesou horčice, cesnaku a poukladáme na zeleninu. Ako posledné polejeme kečupovou zmesou.
Vkladáme do rúry na 180 °C. Po 20 minútach mäso so zeleninou premiešame. Približne za 50 minút (podľa tuhosti mäsa), máme hotovo.
Podávame najlepšie s varenými zemiakmi alebo kašou.
Podobné recepty ako je Bravčové plátky na pive
Jemná citrónová bábovka recept
Nedeľňajšia klasika je u nás voňavá citrónová bábovka. Je jemná, vláčna a a...
Zapečené kura na smotane recept
Celé kura si rozdelíme na menšie časti alebo použijeme už naporciované kusy...
Jemná brokolicová polievka so smotanou recept
Najskôr si pripravíme zápražku, z rozohriateho masla a múky. Tú potom zalej...
Tradičný vianočný punč recept
Tradičný vianočný nápoj. Do vody v hrnci nasypeme cukor, vytlačíme šťavu...
Bazový likér recept
Vezmeme si bazu a vo vode ju asi pol hodiny povaríme. Bazu si precedíme ...
Cuketový kompót recept
Máte doma veľkú úrodu cukiet? Pripravte si ju s nami na sladko ako kompót. ...
Veľkonočný baránok recept
V mise si zmiešame všetky suroviny dohromady a z nich vypracujeme hladké cesto. Medzitým si maslom vymastíme baránkovú formu a múkou vysypeme. Do nej potom cesto nalejeme. ...
Plzeňské rozpeky recept
Začneme prípravou kvásku z trochy mlieka, droždia a cukru. Vedľa si premieš...
Horčicová zálievka recept
Výborná zálievka k mäsovým šalátom. Oddelíme si žĺtky z natvrdo uvarenýc...