Tvarohová pikantná pomazánka recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Tvarohová pikantná pomazánka , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 20.09.2014
Kategória receptu: České, Dobroty, Nátierka, Predjedlo, Raňajky, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: tvaroh
Hodnotenie receptu:

Potrebné ingrediencie receptu Tvarohová pikantná pomazánka
- 1 lyžička kari korenie
- 1 lyžica horčica
- 1/2 lyžičky mletá pálivá paprika
- 2 lyžice olivový olej
- 1 ks cibuľa
- 200 g mäkký tvaroh
- 2 lyžice kečup
- soľ
Postup prípravy receptu Tvarohová pikantná pomazánka
Jednoduchá a rýchla nátierka.
Očistenú a nakrájanú cibuľu dáme do misy. K tomu pridáme všetky ingrediencie a túto nátierku dobre vyšľaháme.
Takto vypracovanú nátierku mažeme na akékoľvek pečivo, najlepšie čerstvé a celozrnné.
Odporúčame nátierku doplniť čerstvou zeleninou, ako je napr. pažítka.
Podobné recepty ako je Tvarohová pikantná pomazánka
Kokosové ježe s rumom recept
U nás sa každoročne na Vianoce pečú kokosové ježe. Dlho vydržia a sú veľmi ...
Pálivé plnené vajcia recept
Všetky vajcia si uvaríme natvrdo, olúpeme a štyri z nich pozdĺžne rozrežeme...
Kukurica - varená recept
Tiež mávate občas chuť na šťavnatú, žltú, sladkú kukuricu? Poďme si ju urob...
Hermelín v zemiakovom cestíčku recept
Nasekáme si petržlenovú vňať, olúpaný cesnak vymiešame so soľou a korením, ...
Vajíčková nátierka s majonézou recept
Výborná nátierka vhodná na akúkoľvek príležitosť. Vajcia uvaríme natvrdo...
Ľahký paradajkový šalát recept
Paradajky sú veľmi zdravé. Môžeme ich konzumovať za studena alebo tepelne u...
Dusená kapusta recept
Dusená kapusta, ktorú používame ako prílohu k mäsám, môže byť červená, biela alebo si môžeme pripraviť obidve. Pri tomto variante ich musíme robiť každú zvlášť. Olúpanú cib...
Kokosové ježe výborné šťavnaté recept
Vianočná klasika, ale aj počas roka občas prídu k chuti. Jemné a šťavnaté p...
Americké zemiaky po slovensky recept
Najprv si pripravíme omáčku z oleja, sušenú alebo naozaj najemno nasekanú čerstvú bazalku, grilovacieho korenia, sušeného cesnaku, rasce a soli. Toto všetko premiešame. Umy...