Bruschetta al Pomodoro po slovensky recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Bruschetta al Pomodoro po slovensky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 18.11.2021
Kategória receptu: Dobroty, Pečivo, Predjedlo, Šalát, Talianske, Vegetariánske, Zeleninové
Podobné recepty ako tento v sekcii: bruschetta, predjedlo, talianský predkrm
Hodnotenie receptu:

Potrebné ingrediencie receptu Bruschetta al Pomodoro po slovensky
- bazalka
- 6 plátkov toastový chlieb
- 4 ks paradajka
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnak
Postup prípravy receptu Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Bruschetta al Pomodoro je výborné, ľahké predjedlo.
Nakrájame si na malé kúsky paradajky a vložíme do misy.
Vymiešame cesnak a pridáme ho k paradajkám spolu s najemno nasekanou bazalkou. Zalejeme olivovým olejom a premiešame.
Podávame na hriankach z toastového chleba, ktoré si opečieme buď na panvici alebo v hriankovači.
Podobné recepty ako je Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Húbové rizoto recept
Hubárska sezóna je v plnom prúde a u nás sa čoraz častejšie varí chutné hub...
Zeleninová polievka recept
V každej kuchyni sa nájde nejaká koreňová zelenina, takže, keď nemáme nápad...
Jednoduché palacinky recept
Najobľúbenejšie jedlo u našich detí sú palacinky. Majú ich radi na sladko a...
Mini pizza so syrom recept
Všetky ingrediencie na cesto zmiešame a vymiesime vláčne cesto. To odkladám...
Výborný cestovinový šalát so zeleninou recept
Čo si uvariť cestovinový šalát so zeleninou? Je to chutné, rýchle jedlo, k...
Smotanové rizoto recept
Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky. Olúpanú cibuľu nadrobno nasekáme. Zvy...
Cuketové placky pečené v trúbe recept
Krásne ľahké a napriek tomu veľmi chutné sú cuketové placky. Chutia skvele ...
Vianočná rybia polievka recept
Rybiu hlavu rozrežeme a vyčistíme od žiabier a očí. Umyjeme a dáme variť v ...
Balkánska nátierka so sušenými paradajkami recept
Základom tejto nátierky sú balkánsky syr a paradajky, zvyšok môžeme obmeniť...