Lahodný domáci tavený syr recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Lahodný domáci tavený syr , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 02.12.2022
Kategória receptu: Dobroty, Nátierka, Oslava, Pre deti, Predjedlo, Raňajky, Slovenské
Podobné recepty ako tento v sekcii: pochúťka, pomazánka, vegetariánský recept
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Lahodný domáci tavený syr
- 1 balenie mäkký tvaroh
- 1 kávová lyžička maslo
- 1 kávová lyžička jedlá sóda
- bylinky
Postup prípravy receptu Lahodný domáci tavený syr
Máte niekedy chuť na čerstvý chlieb so syrom alebo cestoviny so syrom?
Poradíme vám ako si urobiť syr doma.
Z chladničky si vezmete mäkký tvaroh a šup s ním do misy, spolu s lyžičkou jedlej sódy. Dôkladne premiešate.
A teraz prídu na rad bylinky. Krásne voňajú a ochutia syr. Vyberiete si podľa svojho uváženia. (napr. pažítku alebo petržlenovú vňať, bazalku ai.) Alebo pridáte kvalitnú šunku, cesnak. Naozaj záleží len na vás.
Všetky potrebné suroviny zmiešate a necháte odležať zhruba 10 minút. Chute sa krásne spoja.
Kúsok masla ukrojíte av hrnci si rozpustíte.Tvarohovú zmes dáte do hrnca a miešajte s rozpusteným maslom. Nakoniec môžete prisoliť.A je hotovo.
Vychladený môžete servírovať natretý na chlieb alebo dáte na cestoviny. Uchováte zabalený napr. v alobale.
Dobrú chuť.
Podobné recepty ako je Lahodný domáci tavený syr
Sviečková na smotane recept
Deň či dva dopredu si pripravíme náš masový základ, aby bolo mäso mäkšie a ...
Piškótový korpus recept
Múku preosejeme a zmiešame s práškom do pečiva. Z vajec oddelíme žĺtky, kto...
Zemiakové placky recept
Tradičná slovenská chrumkavá pochúťka, ktorá sa inak nazýva cmunda. Suro...
Jednoduché osie hniezda recept
Vyskúšajte náš recept na jednoduché a výborné osie hniezda. Najskôr si p...
Popučené zemiaky so smotanou a pórom recept
Očistené a umyté zemiaky uvaríme v šupke do mäkka a potom ošúpeme. Olúpeme ...
Kuracie na prírodno recept
Kuracina je veľmi jemné mäsko, ktoré je výborné a jednoduché na prípravu. J...
Dusená kapusta recept
Dusená kapusta, ktorú používame ako prílohu k mäsám, môže byť červená, biela alebo si môžeme pripraviť obidve. Pri tomto variante ich musíme robiť každú zvlášť. Olúpanú cib...
Francúzska bageta recept
Pripravíme si všetky suroviny na cesto a následne zmiešame dokopy a vymiesi...
Špargľový šalát s vajcami recept
Natvrdo uvarené vajcia olúpeme a nakrájame na plátky. Dáme variť približ...