Bruschetta al Pomodoro po slovensky recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Bruschetta al Pomodoro po slovensky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 18.11.2021
Kategória receptu: Dobroty, Pečivo, Predjedlo, Šalát, Talianske, Vegetariánske, Zeleninové
Podobné recepty ako tento v sekcii: bruschetta, predjedlo, talianský predkrm
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Bruschetta al Pomodoro po slovensky
- bazalka
- 6 plátkov toastový chlieb
- 4 ks paradajka
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnak
Postup prípravy receptu Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Bruschetta al Pomodoro je výborné, ľahké predjedlo.
Nakrájame si na malé kúsky paradajky a vložíme do misy.
Vymiešame cesnak a pridáme ho k paradajkám spolu s najemno nasekanou bazalkou. Zalejeme olivovým olejom a premiešame.
Podávame na hriankach z toastového chleba, ktoré si opečieme buď na panvici alebo v hriankovači.
Podobné recepty ako je Bruschetta al Pomodoro po slovensky
Zaváraný kalerábový šalát recept
Ak máte veľkú úrodu kalerábov, je tu skvelý recept na šalát, ktorý sa hodí ...
Diétna syrečková nátierka recept
Vezmeme olomoucké syrečky, najemno nastrúhame a zmiešame s tvarohom. Do toh...
Rýchla pórová polievka recept
Rýchla a jednoduchá pórová polievka. Póry očistíme, povädnuté časti odkr...
Tvarohová nátierka s jablkom recept
Táto nátierka je výborná s čerstvým pečivom, je jednoduchá a rýchla. Jog...
Tvarohová plnka na palacinky recept
Najobľúbenejšie sladké jedlo medzi deťmi sú asi palacinky. Plníme ich rôzny...
Tradičný vianočný punč recept
Tradičný vianočný nápoj. Do vody v hrnci nasypeme cukor, vytlačíme šťavu...
Vianočný pečený čaj recept
Veľmi aromatický nápoj, kde si dávame ovocie podľa vlastnej chuti. Olúpe...
Zapečené zemiaky s mletým mäsom recept
Olúpané a umyté zemiaky nakrájame na plátky. Umytý pór nakrájame na krúžky....
Kysnuté buchtičky s vanilkovým krémom recept
Príjemná spomienka na detstvo. Buchtičky s vanilkovým krémom. Pamätáte? Čo ...