Rafaelo rezy recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Rafaelo rezy , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 27.02.2014
Kategória receptu: Dezerty
Podobné recepty ako tento v sekcii: dezert, múčnik, vegetariánský recept
Hodnotenie receptu:

Potrebné ingrediencie receptu Rafaelo rezy
- 2 hrnčeky polohrubá múka
- 1 hrnček mlieko
- 1 hrnček cukor kryštál
- 2 ks vajcia
- 0,5 hrnčeka rastlinný olej
- 1 balíček prášok do pečiva
- 250 ml smotana na šľahanie
- 1 hrnček strúhaný kokos
- podľa potreby
- strúhanka na vysypanie
- tuk na vymazanie
Postup prípravy receptu Rafaelo rezy
Recept na kokosový múčnik, ktorý je veľmi ľahký a rýchlo zmizne zo stola. Múku, cukor, mlieko, vajcia a prášok do pečiva vymiešame na hladké cesto. Hotové cesto vlejeme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Na zmes nasypeme kokos zmiešaný s cukrom a pečieme cca 20 minút v predhriatej rúre na 170 °C. Po upečení rezy polievame smotanou, vychladíme a môžeme servírovať.
Podobné recepty ako je Rafaelo rezy
Mesačná krajina recept
Recept na rýchly a výborný koláč. Uvaríme si puding podľa návodu na obal...
Lahodná citrónová poleva recept
Pripraviť dobrú polevu, ktorá drží, nesteká, nie je úplne jednoduché. Citró...
Tvarohový koláč s ovocím recept
Zmiešame všetky ingrediencie a vypracujeme vláčne cesto, ktoré odložíme do ...
Muffiny s kúskami čokolády recept
Toto množstvo by nám malo vystačiť na 12 a viac muffinov. Najprv si rozp...
Tvarohové šišky recept
Recept na rýchle tvarohové šišky vhodné ako na desiatu, alebo pre nečakanú ...
Rýchla rumová poleva recept
Voňavá, rýchla poleva. Potrebujeme iba tri prísady. Do misy vsypeme práš...
Chilli čokoládové fondue recept
Sladko pikantná poleva na fondue, na namáčanie čerstvého ovocia či osmažené...
Lahodná čokoládová torta recept
K popoludňajšej káve, čaju si veľa z nás dopraje niečo sladké. Napríklad la...
Americké lievance recept
Lievance trochu inak. Tekuté a sypké ingrediencie zmiešame najprv zvlášť...