Cesnakový pstruh so slaninou
2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
pstruh
1
štipka
soľ, mleté čierne korenie
2
KL
cesnaková pasta
1
PL
citrónová šťava
150
g
slanina nakrájaná na plátky
trochu
olej
postup
1.
Pstruhy umyjeme, osušíme ak chceme môžeme odrezať hlavu. Zvnútra i zvonku ich dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Zapekaciu misu vymastíme olejom.
2.
Pstruhy potrieme cesnakovou pastou, pokvapkáme citrónovou šťavou a obalíme v plátkoch slaniny. Uložíme ich do zapekacej misy a vložíme do vyhriatej rúry na 180°C prikryté alobalom. Krátko pred dopečením alobal dáme dole a dopečieme ich.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.