FOTORECEPT: Zapečené cestoviny s fazuľkou a vajíčkom
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
80
g
pohankové cestoviny
200
g
mrazená zelená fazuľka
300
ml
voda
1/2
KL
soľ
1/2
KL
čierne mleté korenie
1
PL
plnotučná horčica
hrstí
petržlenová vňať
1
ks
vajce
postup
1.
Do panvice vysypeme surové cestoviny, pridáme mrazené fazuľkové struky a zalejeme všetko vodou. Prikryjeme a necháme zovrieť.
2.
Po zovretí znížime teplotu a necháme všetko variť, pokým nebudú cestoviny mäkké. Tesne pred koncom pridáme koreniny vrátane horčice a vňati.
3.
Keď sú cestoviny mäkké, do stredu panvice rozbijeme jedno vajíčko a vidličkou ho roztiahneme do strán, aby sa rovnomerne prepieklo. Sporák vypneme a necháme vajíčko "dôjsť".
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.