Nepečený malinový cheesecake
8
porcií
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
celozrnné sušienky
125
g
maslo
1
balíček
želatína
600
g
mäkký tvaroh
300
ml
biely smotanový jogurt
3
citrónová šťava
75
g
práškový cukor
250
g
maliny
1/2
balíček
želatínový stužovač
postup
1.
Sušienky rozmrvíme alebo rozmixujeme. Zmiešame ich s rozpusteným maslom a sušienkovú hmotu natlačíme do formy na tortu.
2.
Želatínu pripravíme podľa návodu na obale. Keď mierne vychladne, primiešame do nej trochu jogurtu. Tvaroh zmiešame s jogurtom, šťavou, stužovačom, práškovým cukrom a nakoniec pridáme želatínu.
3.
Maliny rozmixujeme ponorným mixérom a vmiešame ich do tvarohového krému tak, aby nám vznikol malinový mramor. Celý krém rozotrieme na sušienkový korpus a tortu vložíme stuhnúť na noc do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.