Pstruh pečený v alobale
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
pstruh
6
dkg
slanina
5
dkg
cibuľa
podľa chuti
kolieska citróna, soľ, rasca, mletá červená paprika, petržlenová vňať,alobal
postup
1.
Slaninu pokrájame na tenké plátky a cibuľu na drobné kúsky. Pstruhy očistíme, umyjeme a na vrchu urobíme zárezy, do ktorých vložíme kolieska citróna.
2.
Alobal nastriháme na rovnaké kúsky, na ktoré uložíme slaninu, cibuľu, osolíme, posypeme mletou paprikou, rascou a posekanou vňaťou.
3.
Na to položíme pstruha, osolíme, posypeme mletou paprikou, rascou posekanou vňaťou a cibuľou. Pstruha zabalíme tak, aby šťava nevytekala a dáme do rúry piecť z oboch strán asi 10 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.