Bravčové na smotane
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové stehno
20
g
masť
20
g
cibuľa
30
g
cuketa
30
g
hladká múka
1
dl
kyslá smotana
podľa chuti
soľ, bobkový list, čierne korenie celé, voda
postup
Stehno nakrájame na menšie kúsky, opečieme na masti, pridáme pokrájanú cibuľu a spolu popražíme. K mäsu pridáme bobkový list, celé čierne korenie, soľ, trochu vody a dusíme. Keď je mäso mäkké, prilejeme k šťave rozmiešanú múku v kyslej smotane a povaríme. Ku koncu môžme pridať pokrájanú cuketu na kolieska. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.