Bravčová pečeň s cibuľkou a paradajkami
4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová pečeň
50
g
hladká múka
250
g
paradajková šťava
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
masť
2
ks
cibuľa
postup
1.
Pečeň umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2.
Hladkú múku zmiešame so soľou, korením a postupne v nej obalíme pripravenú pečeň. V panvici rozpálime masť, opražíme na väčšie kúsky nakrájanú cibuľu a pridáme pečienky.
3.
Prilejeme paradajkovu šťavu, dusíme na miernom ohni približne 30 minút aby bola pečienka mäkká a šťava hustejšia. Podávame s pečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.