Fotorecept: Mrkvový perkelt podľa Mačingovej
1
porcia
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
biela cibuľa
2
ks
mrkva
2
PL
sójová omáčka
drvená rasca
soľ
1
ks
vajce
olivový olej
postup
1.
Cibuľku si nakrájame na kocky a osmažíme na oleji.
2.
Pridáme nakrájanú mrkvu na kolečka.
3.
Ochutíme rascou, soľou a sójovou omáčkou.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.