Guláš z rybieho filé
6
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
rybie filé
60
g
tuk
250
g
cibuľa
20
g
slanina
1
ks
cesnakové strúčiky
2
PL
mletá červená paprika
50
g
rajčiakový pretlak
1
PL
červené víno
podľa chuti
soľ, petržlenová vňať
postup
Na tuku opražíme nasekanú cibuľu a pokrájanú slaninu,pridáme rozotretý cesnak so soľou,mletú papriku a rajčiakový pretlak,pomiešame,podlejeme a necháme povariť.Do vriacej vody vložíme na kocky pokrájanú rybu a prikryté pomaly udusíme do mäkka.Nakoniec dosolíme,ochutíme vínom a pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.