Bravčové mäsko so syrom a šunkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
bravčové mäso
podľa chuti
šunka
podľa chuti
plátkový tvrdý syr
podľa chuti
korenie
250
ml
smotany na šľahanie
podľa chuti
cesnak, kečup
postup
1.
Bravčové mäso vyklepeme, okoreníme, na každý kúsok dáme šunku a syr, zvinieme a uložíme do vyolejovaného pekáča.
2.
Do šľahačkovej smotany pridáme 2 roztlačené strúčiky cesnaku a trochu kečupu, pridáme k mäsu. Pečieme na 220° cca 1,5 hod., treba sledovať, každá rúra je iná. Podávame so zemiakovou kašou, so šalátom. Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.