FOTORECEPT: Bravčové so smotanovo-pórovou omáčkou
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčové mäso
1
ks
pór
2
ks
cesnaku
5
dl
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
3
dl
smotana na varenie
postup
1.
Bravčové mäso si nakrájamé na menšie plátky a dáme variť do osolejnej vody spolu s nakrájaným kúskom póru a cesnakom.
2.
Zvyšok próru nakrájame na prúžky a opečieme asi 3 minúty na panvici.
3.
Zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť 5 minút.
4.
Primiešame smotanu a necháme prejsť varom, následne vypneme šporák.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.