FOTORECEPT: Milka koláč s čokoládovou šľahačkou
ingrediencie
postup
Rozbijeme si vajcia, žĺtky použijeme na cesto, pridáme cukor.
Pridáme mleté vlašské orechy, hladkú múku a kypriaci prášok.
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, ktorý pridáme do cesta. Jemne zamiešame.
Hotové cesto nalejeme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. (veľkosť plechu 35x25 cm)
Pečieme pri teplote 180 st. asi 30 minút.
Pripravíme si plnku. Z mlieka, cukru a Gustinu uvaríme hustý puding. Necháme ho vychladnúť.
Potom do neho primiešame tuk Flora Gold. Plnka je hotová. Nanesieme ju na upečený korpus.
Z čokolád a šľahačkovej smotany pripravíme šľahačku. Šľahačková smotany dáme do kastróla, rozlámeme tam dve čokolády Milka. Povaríme. Necháme vychladiť, 12 hodín. Potom šľahačom vyšľaháme šľahačku.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.