Biftek
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
biftek
3
PL
olej
drvené čierne korenie
soľ
postup
1.
Plátky sviečkovice na bifteky nikdy nenaklepávame tĺčikom, len ich roztlačíme dlaňou alebo hranou ruky. Rukami ich opätovne vytvarujeme do pôvodného tvaru a výšky.
2.
Potom mäso okoreníme, osolíme a potrieme časťou oleja. Potom bifteky necháme odstáť v chladničke minimálne 1 hodinu.
3.
Ako náhle mäso odstane prudko ho opečieme z oboch strán na zvyšnom oleji. Na každý plátok môžeme dať trošku bylinkového masla a servírujeme s hranolčekmi a varenou alebo dusenou zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.