Kelové fašírky
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kel
2
ks
žemľa
1
ks
cibuľa
1
ks
vajce
100
g
strúhanka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2
PL
múka
olej na vyprážanie
postup
1.
Kel krátko povaríme, necháme dobre odkvapkať a spolu s cibuľou zomelieme na mlynčeku na mäso.
2.
Žemle pokrájame, navlhčíme vodou, vyžmýkame a dobre premiešame so zomletým mäsom s cibuľou.
3.
V mise spracujeme vláčne cesto, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme vajce a podľa potreby zahustíme múkou a stúhankou.
4.
Z cesta sformujeme malé fašírky, obalíme strúhankou a vypražíme do červena.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.