Ryby v cestíčku so šalátom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
pangasius
120
g
bryndza
50
g
hladká múka
2
ks
vajce
štipiek
soľ
trochu
olej
Šalát
1
ks
ľadový šalát
2
ks
paradajka
1
ks
šalátová uhorka
1
ks
šalotka
1
PL
olivový olej
postup
1.
Do mixéra vložíme bryndzu, vajíčka a poriadne zmes rozmixujeme. Ak bude cestíčko na rybu príliš riedke, zahustíme ho trochou múky.
2.
Umytého pangasiusa osušíme, nakrájame na menšie kúsky, obalíme v múke a pripravenom cestíčku. Opražíme ho na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
3.
Medzitým si do misky natrháme šalátové listy, pridáme na kolieska nakrájanú paradajku, šalátovú uhorku a nadrobno nasekanú šalotku. Šalát poriadne premiešame, pokvapkáme olivovým olejom a servírujeme s opraženou rybou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.