Omeleta s olivami a mozzarellou
4
porcie
16
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
vajce
100
g
čierne olivy
200
g
mozzarella
1
ks
cibuľa
2
ks
petržlenová vňať
50
g
maslo
olivový olej
čierne korenie
soľ
postup
Vajcia rozšľaháme v mise, potom pridáme cibuľu, olivy a petržlenovú vňať. Dochutíme korením, soľou a riadne premiešame. Olivový olej vylejeme na panvicu, necháme rozpáliť, pridáme trochu masla a vylejeme šľahané vajíčka. Na povrch pridáme na jemno nakrájanú mozzarellu. Omeletu smažíme do zlatohneda asi 3 minúty z každej strany. Podávame ju teplú.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.