FOTORECEPT: Králičie karé plnené bryndzou a palacinkové mešce
4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
8
ks
králičie karé
bryndza
12
plátkov
schwarzwaldská šunka
zaváraná zelená fazuľka
Palacinky
250
ml
mlieko
1
ks
vajce
trochu
sóda bikarbóna
110
g
hladká múka
1
ČL
soľ
Hubová plnka
150
g
šampiňóny, alebo iné huby
1
ks
cibuľa
soľ
pažitka
petržlenová vňať
tymian
2
ks
vajce
Na smaženie
rastlinný tuk Flora Gold
postup
2.
Zaváranú zelenú fazuľku http://dobruchut.azet.sk/recept/12143/sterilizovana-zelena-fazulka/ obalíme vo schwarzwaldskej šunke.
3.
Do mäsa urobíme ostrým nožom otvor.
4.
Kapsičku naplníme bryndzou.
5.
Osolíme, okoreníme, posypeme sušeným cesnakom, potrieme horčicou a tiež zavinieme do šunky.
6.
Na panvici zahrejeme tuk Flora Gold.
7.
A opekáme mäso aj fazuľku, pootáčame z každej strany. Stačí 6 minút, pretože mäso je veľmi jemné.
8.
Z húb si pripravíme praženicu a z palacinkového cesta urobíme palacinky. Palacinku plníme hubovou praženicou a urobíme mešec, ktorý zaviažeme blanšírovanou pažítkou, t.j. ponoríme ju do horúcej vody a ochladíme v studenej vode.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.