Toastový chlieb s rybacou nátierkou Rybička Mrkvička
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
plátok
Penam toastový chlieb
rybacia nátierka
6
plátkov
mrkva
3
plátky
reďkovka
pažitka
rukola
postup
1.
Z chleba si vyrežeme tvar rybky a dva plátky spojíme nátierkou. Pásiky rybičky vyrobíme z plátok mrkvy a pažítky, dozdobíme podľa obrázku reďkovkou, morské rastliny vyrobíme z rukoly. Aby pásiky lepšie držali, natrieme aj vrchný plátok chleba nátierkou.
2.
Nátierku vymiešame z masla, sardiniek bez oleja, najemno nakrájanej cibule, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.