Cestoviny s cviklou a vlašskými orechmi
3
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
cestoviny farfalle
250
g
cvikla varená a lúpaná
2
strúčiky
cesnaku
korenie čierne mleté,soľ
olej olivový
šťava z citróna
1
téglik
kyslá smotana
vlašské orechy
postup
Cestovinový šalát s cviklou.
1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode s pár kvapkami oleja na al dente podľa návodu. Cesnak nakrájame na plátky. Orechy opražíme nasucho.
2.
Na panvici na oleji orestujeme cesnak, pridáme uvarenú nastrúhanú cviklu. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme šťavou z citróna a nakoniec primiešame kyslú smotanu.
3.
Uvarené cestoviny pridáme do cviklového základu a všetko dôkladne premiešame a krátko prehrejeme.
4.
Pred podávaním posypeme opraženými orechami. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sedita123123
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.