Rybacia pena
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
sardinky v oleji
50
g
masť
50
g
maslo
podľa chuti
plnotučná horčica
2
ks
cibuľka
podľa chuti
sardelová pasta
trochu
feferónka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Sardinky zmiešame s masťou a mierne zmäknutým maslom a všetko dokonale vymiešame. Pridáme 3 lyžice horčice, najemno nakrájanú cibuľku, sardelovú pastu a nasekané feferónky.
2.
Penu osolíme, prípadne okoreníme a natierame na plátky sendviča. Môžeme ozdobiť zeleninou podľa chuti.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.