končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Magdaléna S. (Megi14) ID 7336 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dnešná meninková torta pre Martinka[ recept č. 2806 zo dňa 11.11.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesto:akékoľvek Vaše obľúbene piškotové ( ja som robila zo 6 vajec a vyšlo mi to na 2 plechy) Krém : 300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie , 125 g práškového cukru , 125 g masla POSTUP PRÍPRAVY Postup je jednoduchý a pozná ho každá gazdinka... Upiekla som dva pláta cesta, dala som ich na polovicu a tak mám 4 "poschodia".. Medzi pláty išiel iba čokoládový krém ktorý som si urobila deň vopred a to nasledujúcim postupom: Do smotany som dala na kocky polámanú čokoládu, pridala som cukor a maslo a všetko pekne spolu miešala a rozpustila a akonáhle začal mierny var ( prvé bublinky) odstavila som z ohňa. Nechala vychladnúť a dala na noc do chladničky. Vyšlahala som ho potom do super peny na druhý deň a už len potierala korpus:-))) Krém je v podstate univerzálny a ľahko použiteľný na akykoľvek zákusok.mňáááámmmm OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Mária T. (marus) ID 808, mimibazar.sk/marus (28.1.2008, 23:30) | |
Ahoj Megi, chcem sa opytat, ci je tento krem vhodny aj pod jedlu tortovu oblatku, lebo vidim, ze nieco take na tvojej torte je a ja sa chystam taku pouzit na moju. :o) Ta mamicka, od ktorej som ju kupila ma na stranke poznamku, ze pod oblatku je vhodnejsi maslovy krem, tak preto sa pytam. Maja |
|
ODPOVEDAŤ |
Veronika Š. (siveronika) ID 18739, mimibazar.sk/siveronika (12.11.2007, 13:04) |
Ahoj Megi, môžte prosím napísať aj to piškotové cesto. Ja síce mám, ale neviem či by bolo dosť vysoké, aby som ho rozrezala napoli.Ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
Magdaléna S. (Megi14) ID 7336, mimibazar.sk/megi14 (13.11.2007, 20:41) | ||
Ahoj, ja som ho nerozrezavala ako klasicku gulatu tortu po upeceni...su to vlastne 2 osobitne pecene platy a tie som rozrezala na poly ale nie priecne....jednoducho som urobila dve A4.. |
||
ODPOVEDAŤ |