Janka T. (esmae) ID 47720 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Pre moju dcérenku k prvému rôčku
[ recept č. 17067 zo dňa 17.8.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Tak v prvom rade vrelá vďaka dámam, čo tu tak krásne vypekajú a čo mi svojimi radami pomohli. Lucka(Luc2) hádam sa na mňa nenahneváte, že som Vašu tortičku použila ako inšpiráciu. Bála som sa toho, že no, ale nakoniec som spokojná. A moja Janulka tiež:o)
POSTUP PRÍPRAVY
Mramorový korpus od (EVKY M. (EVITA76)), plnka z ľadových gaštanov a hore klasicky krem zo zlatého klasu, poťah MMF.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
... |
|
... |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lenka N. (Nobstice) ID 124758 (23.11.2009, 22:51) |
Jani moc pěkná tortička hlaďounce potažená a vkusně nazdobená |
ODPOVEDAŤ |
| Janka T. (esmae) ID 47720 (24.11.2009, 21:53) |
tak ale uz sa budem cervenat velmi si ma potesila |
ODPOVEDAŤ |
| Janka T. (esmae) ID 47720 (21.8.2009, 9:51) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (17.8.2009, 21:06) |
krásnučká tortička |
ODPOVEDAŤ |
| Janka T. (esmae) ID 47720 (18.8.2009, 8:11) |
Gabika, tak od Vas si pochvalu veeelmi cenim dakujem pekne |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka N. (Nobstice) ID 124758 (23.11.2009, 22:49) |
JUJ, pochvala od Gabiky, to je jako dostat medaili |
ODPOVEDAŤ |
| | | Janka T. (esmae) ID 47720 (24.11.2009, 21:54) |
ja si to patricne cenim |
ODPOVEDAŤ |
| Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (17.8.2009, 16:56) |
Tak takýto hladký základ keby sa mi podaril o mesiac na tortu pre dcérku, tak budem šťastná |
ODPOVEDAŤ |
| Janka T. (esmae) ID 47720 (18.8.2009, 8:11) |
Podari sa, uvidite.... len aj Vam bude musiet behat pod ruky , tak ako mne |
ODPOVEDAŤ |
| Monika K. (mooni) ID 11030, mimibazar.sk/mooni (17.8.2009, 16:17) |
peknučká , akurát pre dievčatko |
ODPOVEDAŤ |
| Janka T. (esmae) ID 47720 (18.8.2009, 8:10) |
Vrela vdaka |
ODPOVEDAŤ |
Milada P. (Miladatt) ID 59026 (17.8.2009, 16:14) |
krásna |
ODPOVEDAŤ |
| Janka T. (esmae) ID 47720 (18.8.2009, 8:10) |
Dakujem |
ODPOVEDAŤ |
Janka T. (esmae) ID 47720 (17.8.2009, 10:00) |
Dakujem pekne, velmi som sa snazila. Hmota sa podarila vdaka radam cukrarok zo stranky www.tortyodmamy.sk |
ODPOVEDAŤ |
| | dada t. (cica-mica) ID 102843 (17.8.2009, 10:10) |
no al etam je tych rad kopu..a su tam vselijake recepty na tu hmotu napises mi ako si ju konkretne robila ty?a z akych cukrikov?vopred dakujem |
ODPOVEDAŤ |
| | Janka T. (esmae) ID 47720 (17.8.2009, 10:32) |
Dadka, pouzila som Haribo Rubino cukriky. To su tie, co su obalene v takom ruzovom a pocukrovane. Ja som to umyla vodou, aby som mala biely potah. Vymastila som si misu do MW Cerou, dala do nej cukriky, pokvapkala citronom a dala do MW rozpustit. Dovtedy, kym neboli rozpustene. Potom som do nich pridala 500g praskoveho cukru a poriadne som to miesila. Postupne by to malo "zhltnut"750g cukru, ale ja som tam dala trosku menej. Vraj to treba miesit a miesit a miesit a urcite si to treba urobit den vopred a supnut do chladu. Na druhy den som to vybrala ohrala v MW a zasa miesila a ohriala a miesila s cukrom az kym som nemala pekne hladku masu. Potom vyvalkala a sup na tortu. Inak ak si date na you tube do vyhladavania "fondant" budete tam mat par super videi s navodmi na potahovanie. Mne to moc pomohlo. Tak vela zdaru Dadka. |
ODPOVEDAŤ |
| dada t. (cica-mica) ID 102843 (17.8.2009, 9:55) |
krasna torticka..a ta hmota sa ti podarila.. |
ODPOVEDAŤ |