končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marcela F. (mafina4) ID 52861 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Pečené kura na cesnaku, cibuľke a póriku[ recept č. 16659 zo dňa 2.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuriatko, cesnak-cibuľa-pór, soľ, olej, maslo, voda POSTUP PRÍPRAVY Kuriatko umyjeme, osolíme, dáme do jánskeho skla, pridáme cibulku, cesnačik a pórik, mi to máme radi, tak dávam večšie množstvo. Podlejeme vodou a na vrch kuriatka dáme kus masla. Šup s tým do rúry upiecť. Priebežne podlievame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |