končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Libor H. (havel) ID 49871 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Kurací perkelt[ recept č. 14449 zo dňa 23.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kurča, udená slanina, 4 cibuľe, ml.červená paprika, soľ, ml.čierne korenie, hydinový vývar, 1 lyž. parad. pretlaku, pol lyžice worcesterovej omáčky POSTUP PRÍPRAVY Kurča očistíme umyjeme a rozdelíme na menšie kúsky. Udenú slaninu pokrájame na kocky, rozpražíme, pridáme nadrobno posekanú cibuľu,speníme Potom primiešame ml. papriku vložíme pripravené mäso a prudko opečieme zo všetkých strán. Osolíme, okoreníme ml.č. korením, podlejeme hydinovým vývarom/prípadne maggi kocka/, prikryjeme a dusíme do mäkka. Podlievame vývarom. Keď je mäso hotové pridáme parad. pretlak a worcesterovú omáčku a ešte chvíľu podusíme. |
kristína s. (nigina) ID 32120 (14.7.2011, 11:50) | |
Ano, toto je perkelt Takto ho pripravoval maďarský kuchár, videla som jeho postup na TV Paprika...fakt už dosť dávno. Ale worchester tam teda nedával to je už asi váš benefit K cibuli dával ešte trocha cesnaku, s ním hneď aj papriku a po nej ešte ten pretlak. No a je to super žrádielko, môj muž to milluje úplne najviac. Aj perkelt z králika... ktorý ja moc nemusím Niektorí ľudia si mýlia perkelt s paprikášom |
|
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.5.2009, 20:50) | |
ODPOVEDAŤ |