končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana Ď. (zufanka) ID 31718 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Švédska mandľová torta, lepšia ako z Ikei :-)[ recept č. 55957 zo dňa 9.1.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 200g mletých mandlí, 220g mletého cukru, štipka soli, 8 bielkov Krém: 225g masla, 35g škrobu, 250g práškového cukru, 8žĺtkov, 100g mandľových lupienkov na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Tortu je možné vložiť na pár hodín/dní do mraziaka, bude mäkšia. Keď nemáte veľký mraziak, stačí ju dať do chladničky na noc. PS: Krém je dosť sladší, preto po novom dávam do krému iba 200g ml. cukru, ale zato 45g škrobu. Mixovanie krému nepodcenujte, vždy mi to trvá min 25min :-) Prajem príjemné lahodenie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
MAJA B. (barny) ID 2295 (18.1.2014, 16:41) | |
je super | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (9.1.2014, 21:58) |
korpus nie je možné urobiť jeden zo všetkých surovín a potom ho prekrojiť? |
ODPOVEDAŤ |
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (10.1.2014, 7:55) | ||
keďže je to vlastne len sneh, myslím, že by pri pečení z celej dávky korpus nemal správnu konzistenciu, ale to je len môj názor Inak vyzerá to veľmi dobre a vďaka za super postup | ||
ODPOVEDAŤ |