končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina K. (matakic) ID 129056 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kurací steak s višňovou omáčkou[ recept č. 48279 zo dňa 4.6.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, olivový olej, med, citrónová šťava, soľ, biele korenie, kari korenie, maslo, višne, kryštálový cukor, ryža. POSTUP PRÍPRAVY Najprv si pripravíme marinádu: olivový olej, 2 lyž. citrónovej šťavy, 2 lyž. medu, biele korenie a soľ spolu vymiešame. Vložíme do nej kuracie prsia a necháme v chladničke 3 - 4 hodiny. Dáme si uvariť ryžu, do ktorej pridáme 1,5 lyžičky kari korenia, ja som dala aj korenie na ryžu. Višňovú omáčku si pripravíme z rozmixovaných višní, rozpusteného masla a cukru. Cukor treba pridať podľa chuti. Varila som ju do polohusta. Mäsko si opečieme na oleji, med nám urobí krásnu hnedú farbu. A môžeme servírovať. Prajem dobrú chuť! :) My sme sa oblizovali. :) |
Eva K. (helferin) ID 163006 (18.6.2012, 12:57) |
ODPOVEDAŤ |