Špaldové grissini s bazalkou

519 Špaldové grissini s bazalkou

Ingrediencie

Ingrediencie (na 2 plechy):

  • 200 g špaldovej múky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička cukru
  • 1 lyžička sušeného droždia
  • 160 ml vlažnej vody
  • hrsť čerstvej bazalky

 

Použitá múka

Postup

Do misy nasypte múku, soľ, cukor aj droždie a všetko premiešajte.

Pridajte nadrobno nasekanú bazalku,  olej a vodu.

Vypracujte hladké cesto a z nej vaľkajte tenké tyčinky.

Tyčinky klaďte na plech vyložený papierom na pečenie a potom ihneď pečte.

Pečte na 200 °C asi 10 minút alebo dozlatista.

 

TIP: Podávajte s dipom z kyslej smotany, so syrovou omáčkou, s roztlačeným avokádom alebo len s olivovým olejom a sušenou šunkou.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.