Malinový koláč s bielou čokoládou

Čokoláda Leto Maliny
120 Malinový koláč s bielou čokoládou

Ingrediencie

120 g hladkej múky

2 vajcia

80 g trstinového cukru

80 g rozpusteného masla

40 g orieškového masla (my dávame mandľové s bielou čokoládou)

60 g nasekaných mandlí alebo mandľových lupienkov

1 lyžička prášku do pečiva

1 vanička malín (125 g)

100 g bielej čokolády

Použitá múka

BIO alternativa

Pripravte si lahodný koláč plný šťavnatých malín a jemnej bielej čokolády. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý poteší vaše chuťové poháriky.

Postup 

V mise premiešajte najprv cukor s rozpusteným maslom, postupne do zmesi zašľahajte vajcia, pridajte aj orieškové maslo. Premiešajte múku s práškom do pečiva a pridajte. Nakoniec nasekajte čokoládu a oriešky a opatrne vmiešajte do cesta.

Stiahnite do formy a pridajte nakoniec aj maliny – vtlačte ich do cesta. Predhrejte rúru na 170 °C. Pečte v zapekacej forme alebo pekáči asi 25 minút. Koláč by mal byť vláčny, ale nie nadýchaný (skôr ako brownies – mierne nedopečený a jemný).

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.