Čokoládové crinckles so škoricou

Čokoláda Škorica Vianoce
474 Čokoládové crinckles so škoricou

Ingrediencie

  • 250 g hladkej múky
  • 50 g holandského kakaa
  • 50 g masla
  • 200 g 65 % čokolády
  • 100 g krupicového cukru
  • 2 vajcia
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • štipka soli
  • ½ lyžičky kypriaceho prášku
  • Práškový cukor na obalenie

Použitá múka

BIO alternativa

Postup

Maslo spolu s čokoládou rozpustite (vo vodnom kúpeli alebo za stáleho miešania na nízkom stupni). Potom nechajte vychladnúť na telovú teplotu.

Vajcia vyšľahajte s cukrom a vanilkovým extraktom na penu a potom zmiešajte s čokoládou.

Pridajte všetky zvyšné ingrediencie a vypracujte hladké cesto. To zabaľte do potravinovej fólie a odložte na 30 minút do chladničky.

Z vychladnutého cesta tvarujte rovnako veľké guľôčky. Každú guľôčku obaľte v hrubej vrstve práškového cukru a potom ich ukladajte na plech vyložený papierom na pečenie s dostatočnými rozostupmi.

Pečte pri 180 °C asi 8 – 12 minút (povrch by mal byť pevný, ale zvnútra budú stále trochu mäkké).

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.