5 minút
na 225 °C
na 225 °C
Suroviny
Cesto: | |
100 ml |
|
1/2 |
|
1 |
|
1 PL |
|
50 g |
|
100 g |
|
300 g |
|
Krém: | |
1 l |
|
6 PL |
|
1 |
|
10 PL |
|
250 g |
|
150 ml |
|
Na dokončenie: | |
|
|
2 PL |
|
|
|
80 g |
|
200 g |
|
Postup
-
1
Do vlažného mlieka dáme droždie a necháme podkysnúť.Pridáme ostatné suroviny,vypracujeme cesto a rozdelíme na dva kusy.Vyvaľkáme a dáme piecť do predhriatej rúry.
-
2
V troche mlieka rozmiešame cukor,vanilkový cukor,múku a vlejeme do vriaceho mlieka.Uvaríme hustý krém. Do vlažného krému primiešame heru a rum.
- 3
Polovicu krému natreme na jedno cesto,poukladáme piškóty namočené v káve s rumom.
- 4
Natreme druhú polovicu krému a položíme druhé cesto. Na cesto rozotreme čokoládovú polevu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu