VIDEORECEPT: Losos s petržlenovým pestom a parmezánom
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
steaky z lososa
hrstí
petržlenová vňať
hrstí
vlašské orechy
75
g
parmezán
100
ml
olivový olej
2
ks
cesnaku
1
hrsť
strúhanka
postup
1.
Losos posolíme.
2.
Pesto: Do misky si dáme petržlenovú vňať, vlašské orechy, cesnak a polejeme olivovým olejom, poprípade osolíme. Všetko spolu zmixujeme.
3.
Losos polejeme pestom, posypeme strúhankou a parmezánom. Dáme zapiecť na 20minút pri teplote 150°C.
4.
http://youtu.be/wvouUEmV9aU
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.