Domáca Študentská pečať
15
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
Cera
250
g
práškový cukor
3
PL
kakao
3
ks
vajce
100
g
sekané orechy
100
g
hrozienka
100
g
želé cukríky
4
ks
tortové oplátky
50
g
čokoládová poleva
postup
1.
Ceru, práškový cukor, vajcia a kakao miešame nad parou do zhustnutia, asi 15 minút.
2.
Orechy posekáme na kúsky, želé cukríky pokrájame na menšie kúsky, tortové oblátky polámeme, hrozienka necháme celé.
3.
Všetky ingrediencie pridáme do zhustnutej ešte horúcej zmesi, ktorú sme už odstavili a dôkladne spolu premiešame.
4.
Formu na srnčí chrbát vyložíme papierom na pečenie a vlejeme pripravenú zmes. Dáme stuhnúť do chladničky, najlepšie do druhého dňa, kým nestuhne. Potom ju vyklopíme, polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme podľa fantázie. Po zaschnutí polevy nakrájame na rezy a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
BlazenaSadovska
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.